Roosternet
    Home » Producten » E-mailDonderdag, 17 januari 2019
  Home
  Filosofie
  Producten
  FAQ
  Portfolio
  Contact


Roosternet demonstratie
E-mail Roosters per e-mail

Naast het op internet plaatsen van de lesroosters bieden wij u ook de mogelijkheid om roosters via e-mail te verspreiden onder docenten en leerlingen. Het voordeel van versturen per e-mail is dat de ontvanger niet zelf naar de Roosternet pagina hoeft te gaan om daar te zoeken naar de wijzigingen; deze komen simpelweg per mail binnen.

Registratie van e-mail adressen
Het opzetten en onderhouden van dit systeem is echter lastiger dan het onderhouden van de Roosternet internet pagina. Dit komt doordat de e-mail adressen van de docenten en de leerlingen eerst moeten worden geregistreerd, voordat de e-mails verstuurd kunnen worden.
Om deze registratie te vereenvoudigen hebben wij een systeem ontwikkeld waarbij leerlingen en docenten zich kunnen aanmelden via de Roosternet website. Vervolgens ontvangen zij voor iedere lesdag een e-mail met de roosterwijzigingen.

Volledige lesrooster per e-mail
Naast de dagelijkse roosterwijzigingen, ontvangt iedere leerling en docent zijn of haar lesrooster zodra hier een nieuwe versie van gemaakt is. Op deze manier weet u zeker dat leerlingen en docenten altijd van de laatste aanpassingen in het rooster op de hoogte zijn.

Terug naar producten
   © 1998 - 2019 Roosternet. Alle rechten voorbehouden.